Jul och nyår


Snön ligger vit på marken igen och barnen fick träffa tomten på julafton och fick julklappar (jag fick också) och nu har vi gått in på det nya året, 2023 (för den som missat detta). Överlag har det varit en lugn och mysig jul här hemma, jag har varit ledig längre än jag brukar och har försökt ta tillvara på den lediga tiden tillsammans med min familj. Vi tog en sväng över till Danmark och The Reef för att bada och sova på hotell. Det var premiär för barnen att sova på hotell och de tyckte allt om det, även om yngsta pojken tyckte det var konstigt att vi alla skulle sova i samma rum och att det inte fanns något kök. Min sexåring tyckte det var det bästa badhuset han någonsin varit i! Det är ju ett bra betyg tycker jag, även om han inte varit i så många innan förstås. Det var hur som helst en bra start på det nya året!


Fortsättningen på året hoppas jag blir minst lika bra då jag satt upp lite mål för 2023. Förra året satte jag också upp några mål, men det gick väl lite sisådär tycker jag, så det är ju en väldans tur att man får ett nytt försök igen detta året också! Jag har satt upp både personliga mål och mål för mitt företag, och tänka sig, några har jag redan hunnit pricka av från listan trots att vi bara är en dryg vecka in på det nya året. Fortsätter det i denna farten så kan nog inget stoppa mig när året är slut! Jag ska i alla fall ha en avstämning med mig själv runt påsk för att se hur det går för mig och alla mål. Fortsättning följer efter det!


PS: De snygga jul- och nyårsdekorationerna du ser på fotot pryder fortfarande matbordet (vi dukar inte med finporslin och vikta servetter längre bara), jag tycker helt enkelt det ser för mysigt ut för att ta bort det riktigt än. Men snart får jag nog ta bort det ändå och då åker nog julsakerna ut i samma veva också.