Valp, unghund, vuxen eller gammal?


Jag tycker att hundens alla åldrar är fint att föreviga. Valptiden som går så fort när man ser tillbaka på det, tänk om man hade förevigat hur hunden såg ut som liten valp med hängande okontrollerade öron och nyfikenhet och busighet i blicken. Unghundstiden där hundens ben är för långa och kroppen inte går att styra. Dessa åren är de mest utmanande med en valp som biter på allt med sina vassa valptänder och unghunden som helt plötsligt glömt av hur man beter sig. Men passa på att få hunden fotograferad under denna tiden för innan man vet ordet av så är hunden vuxen och den mysiga, jobbiga roliga valptiden är förbi.


Sen har vi den gamla hunden som jag också tycker är viktig att föreviga, efter att ha levt tillsammans i många år är det svårt att föreställa sig att leva utan och kanske blir fotona de allra sista riktigt fina fotona på din vän?


Det finns alltså ingen perfekt ålder eller tid att fota hunden på, alla är lika viktiga och minnesvärda. Så tveka inte att kontakta mig för att fota din bästa hundvän för att minnas de fina, roliga stunderna ihop.