Allmänna villkor och GDPR


Bokning och bokningsavgift

Vid bokning tas en bokningsavgift på 1000 kr ut som betalas in i samband med bokningen via faktura. Denna bokningsavgift återbetalas ej vid eventuell avbokning efter det att ångerrätten löpt ut. Beloppet kommer sedan dras av från totala beloppet i det paketpris ni väljer. Vid eventuella förhinder har jag alltid fri ombokning i upp till 6 månader och vi kommer tillsammans överens om ett nytt datum och tid som passar. Jag använder mig av Frilans Finans och fakturerar via dem.


Ångerrätt

Du har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar.


Användningsrätt

Bilderna får användas fritt, men ingen redigering får göras av bilderna i efterhand (som Instagramfilter etc), annars är det fritt att lägga upp på internet eller göra framkallningar. Om du behöver beskära bilden med Instagrams format är det inga problem. Vid publicering på internet får du gärna tagga mig (lindabjurkvist) eller skriva "Foto: Linda Bjurkvist".


Personuppgifter GDPR

De personuppgifter som kommer sparas är uppgifter såsom kontaktuppgifter samt bilder. Era bilder sparas i 2 år så ni under den tiden närsomhelst kan beställa fler. Personuppgifter sparas i 7 år enligt bokföringslagen och tas sedan bort.