Välkommen hit!

Vad kul att du hittat hit! Om du letar efter en fotograf som kan hjälpa dig fånga fina ögonblick på ditt barn så har du kommit rätt. Jag älskar att föreviga små barns nyfikenhet och glädje på bild, bilder som sedan blir ett fint minne för livet.


Jag ser fram emot att träffa er!

Klädval

Val av klädsel inför fotograferingen är såklart valfritt, men jag rekommenderar att välja enfärgade kläder och att undvika stora tryck eftersom det tar bort fokus från barnet. För att göra bilderna ännu mer personliga får du gärna ta med dig något som barnet håller kärt. Kanske en snutte, ett gosedjur eller en leksak.

Linda var så härlig och lättsam med barnen, vilket avspeglas i korten.
Lyckades även fota jättefina
syskonbilder trots en mindre
samarbetsvillig 2-åring. Snabb att fånga de små ögonblicken.

Vi är så nöjda!

Tack för de fina bilderna!

Jannike

Bokning och priser

Tiden går så fort, och framför allt småbarnsåren. Passa på att investera i fina foton på ditt barn medan tiden fortfarande finns. Jag erbjuder fotografering både i min hemmastudio och ute i naturen på överenskommen plats.

Fotopaket 1

- Cirka en timmes fotografering
- 5 redigerade högupplösta digitala bilder som även levereras i webbanpassat format.
- Tillgång till ett webbgalleri med dina bilder för urval och nedladdning.

2500 kr

Fotopaket 2

- Cirka en timmes fotografering
- 10 redigerade högupplösta digitala bilder som även levereras i webbanpassat format.
- Tillgång till ett webbgalleri med dina bilder för urval och nedladdning.

5500 kr

Enskilda bilder

Självklart går det att köpa till fler bilder utöver fotopaketen om så önskas.

250 kr/ styck

Fotograferingsavgift

Vid bokning av en fotografering hos mig tar jag ut en bokningsavgift på 1000 kr. Denna dras sedan av från priset i det paket du väljer.

1000 kr

Frågor och svar

Hur går fotograferingen till?

För att få de bästa bilderna skapar jag en trygg miljö tillsammans med dig, där vi leker med barnet för att få fram genuina leenden och uttryck.

Var sker fotograferingen?

Fotograferingen sker antingen i min studio eller på överenskommen plats. Jag har min studio hemma i vardagsrummet i Hyssna. Jag bygger upp studion inför varje fototillfälle med bakgrund, rekvisita och studioljus.

Vilka kläder ska vi välja?

Jag rekommenderar alltid att välja enfärgade kläder så långt det går till fotograferingen. Undvik stora tryck eftersom det tar bort fokus från barnen.

När levereras våra foton?

Inom två veckor från fototillfället kommer jag skicka en länk till ett onlinegalleri med alla bilderna (cirka 20-25 st). I galleriet kommer ni kunna favoritmarkera de bilderna ni vill ha, därefter får ni en länk till att ladda ner bilderna direkt till er dator.

Hur många bilder får vi?

Jag erbjuder två paketlösningar. Fotopaket 1 ingår 5 högupplösta bilder som även levereras webbanpassat.
Fotopaket 2 ingår 10 högupplösta bilder som även levereras webbanpassat.

Kan vi köpa till extra bilder?

Självklart går det bra att köpa till extra bilder utöver paketlösningarna. Mina bilder kostar 250 kr st.

Boka tid

Vad roligt att ni vill boka en tid för en barnfotografering!

Allmänna villkor och GDPR


Bokning och bokningsavgift

Vid bokning tas en bokningsavgift på 1000 kr ut som betalas in i samband med bokningen via faktura. Denna bokningsavgift återbetalas ej vid eventuell avbokning efter det att ångerrätten löpt ut. Beloppet kommer sedan dras av från totala beloppet i det paketpris ni väljer. Vid eventuella förhinder har jag alltid fri ombokning i upp till 6 månader och vi kommer tillsammans överens om ett nytt datum och tid som passar. Jag använder mig av Frilans Finans och fakturerar via dem.


Ångerrätt

Du har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar.


Användningsrätt

Bilderna får användas fritt, men ingen redigering får göras av bilderna i efterhand (som Instagramfilter etc), annars är det fritt att lägga upp på internet eller göra framkallningar. Om du behöver beskära bilden med Instagrams format är det inga problem. Vid publicering på internet får du gärna tagga mig (lindabjurkvist) eller skriva "Foto: Linda Bjurkvist".


Personuppgifter GDPR

De personuppgifter som kommer sparas är uppgifter såsom kontaktuppgifter samt bilder. Era bilder sparas i 2 år så ni under den tiden närsomhelst kan beställa fler. Personuppgifter sparas i 7 år enligt bokföringslagen och tas sedan bort.