Hundfotograf i

Marks kommun

Hundfotograferingen

som ger minnen för livet


Tycker du som jag att hundar är livet? De är en självklar del i familjen, de kanske till och med har en egen stol vid köksbordet hos er eller ett eget Instagramkonto? Då är det självklart att hunden ska fotas och få fina foton som kan pryda väggarna där hemma eller hundens Instagram!

Tveka inte att kontakta mig för att boka en fotografering. Jag utgår från Hyssna, men är aktiv i hela Marks kommun.

Fånga ögonblicket

Har du någon gång känt att:

  • trots alla hundratals bilder du tar av din hund så blir det ändå inte riktigt som du tänkt dig?
  • det är svårt att få hunden att vara stilla samtidigt som du ska fota den?
  • ingen av alla bilder du tagit med din mobilkamera är bra nog att framkalla och hänga upp på väggen hemma?


Då har du kommit rätt till mig. Jag är specialiserad på att fota hundar och tillsammans fångar vi din hunds personlighet på foton som är värda att framkalla och sätta upp på väggarna där hemma som fina minnen att titta på år efter år.

Kan varmt rekommendera Linda. Är så nöjd med fotograferingen av mina hundar. Linda fångade verkligen deras olika personligheter och många fina ögonblick på bild. Fotograferingen var lättsam och lekfull och det märktes att hundarna hade roligt

- Matte till Sally och Briska

Om mig

Jag har länge haft ett intresse för fotografering, men det var först hösten 2020 jag verkligen förstod att det var mer än ett intresse. Det är verkligen något jag vill syssla med dagligen. Jag har riktat in mig på att fota hundar och det är bland det roligaste jag vet.


Jag bor i Hyssna, Marks kommun som ligger mellan Göteborg och Borås, här har jag och min man bott nu i fem år tillsammans med våra två pojkar som är 6 och 3 år gamla.


Min resa till att börja fotografera just hundar började en dag när jag satt och tittade på foton av mina båda hundar som nu saknas mig. Fotona togs av en fotograf för många år sedan och jag insåg då hur mycket just de fotona betyder för mig. Att ha vackra foton av sina hundar betyder väldigt mycket, inte minst när de inte längre finns kvar hos oss. Jag började fotografera hundar för att skapa minnen mellan hundägare och hund i form av vackra foton som kommer finnas kvar i många, många år framöver.

Hundfotograf  Hyssna Marks kommun

Från bokning till leverans

För att boka en fotografering hos mig är det bara att fylla i formuläret längre ned på sidan. Vi kommer överens om vilken dag och tid som fotograferingen ska ske på. Jag skickar en faktura till din mail med bokningsavgiften. När dagen för fotograferingen är här möts vi upp på överenskommen plats. Eftersom det kan vara lite märkligt för hunden att bli fotograferad av en främling så brukar jag låta hunden få lära känna mig lite innan jag börjar fota. Sen varierar vi i poseringar genom att leka och belöna hunden mycket. Cirka 1-2 veckor efter fotograferingen skickar jag ett onlinegalleri till din mail. Där väljer du enkelt ut bilderna du vill köpa. Jag erbjuder tre olika paket, se nedan, när bilderna är betalade öppnar jag galleriet så du kan ladda ner bilderna till din dator. Därefter kan du beställa produkter av dina bilder eller lägga ut på sociala medier med mera.

Hundfotograf  Hyssna Marks kommun

Frågor och svar

Hur går fotograferingen till?

När den stora dagen för fotograferingen är här möts vi på överenskommen plats (det är jag med kameran och som är superglad att träffa er). Jag har i förväg sett ut bra platser där både miljön och ljuset blir fint på fotona. En del hundar tycker det är lite märkligt att fotograferas av en främling så därför låter jag hunden vänja sig lite vid mig innan jag börjar knäppa bilder. Allt sker i lugn och ro på hundens villkor och därför jobbar jag i korta pass så inte hunden tröttnar. Jag kommer guida hundens ägare hur jag vill ha hunden för att fånga de bästa bilderna.

När levereras våra foton?

Inom två veckor från fototillfället kommer jag skicka en länk till ett onlinegalleri med alla bilderna (cirka 10-15 st). I galleriet kommer ni kunna favoritmarkera de bilderna ni vill ha, därefter får ni en länk till att ladda ner bilderna direkt till er dator.

Vart sker fotograferingen?

Fotograferingen sker utomhus eller inomhus i studiomiljö på överenskommen plats.

Hur många bilder får vi?

Jag erbjuder ett grundpaket där det ingår 2 högupplösta bilder som även levereras webbanpassat. Du kan givetvis även beställa fler bilder utöver det och även produkter via mig. Se prislista längre ned.

Kan vi köpa till fler bilder?

Självklart går det bra att köpa till extra bilder utöver paketlösningarna. Mina bilder kostar 250 kr st.

Hundfotograf  Hyssna Marks kommun

Helt fantastiskt fina foton som Linda tog på våran fina Zero och jag har fått höra så mycket positivt om bilderna. Kommer definitivt anlita Linda fler gånger för foton på Zero.

- Matte till Zero

Din investering

1000 kr

Fotopaket


- Cirka 40-60 minuters fotografering antingen utomhus eller i studio.

- 2 redigerade högupplösta digitala bilder som även levereras i webbanpassat format. 

- Tillgång till ett onlinegalleri för urval och nedladdning av digitala filer.

Extra bilder


- Enskilda extra 250 kr/ bild

- 5-10 extra 200 kr/ bild

- 11-20 extra 150 kr/ bild

Produkter


- 1 styck fine art print 30x40 cm 1500 kr

- 1 styck linnealbum med 10 stycken 10x15 cm bilder* 5000 kr* Går endast att köpa vid köp av 10

Hundfotograf  Hyssna Marks kommun

Klart vovven ska fotograferas!

Hundfotograf  Hyssna Marks kommun

Boka tid för fotografering


Vad roligt att du vill boka en tid för hundfotografering hos mig! Fyll bara i formuläret nedan så bestämmer vi en tid som passar!

Hundfotograf  Hyssna Marks kommun

Allmänna villkor och GDPR


Bokning

Bokning sker via hemsidans formulär, mail (info@lindabjurkvist.se) eller dm på Instagram.


Betalning

Betalning sker via faktura eller swish efter att fotograferingen är utförd. När betalningen är genomförd kommer de bilderna du valt gå att ladda ner från onlinegalleriet.


Ångerrätt

Du har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar.


Användningsrätt

Bilderna får användas fritt, men ingen redigering får göras av bilderna i efterhand (som Instagramfilter etc), annars är det fritt att lägga upp på internet eller göra framkallningar. Om du behöver beskära bilden med Instagrams format är det inga problem. Vid publicering på internet får du gärna tagga mig (lindabjurkvist) eller skriva "Foto: Linda Bjurkvist".


Personuppgifter GDPR

De personuppgifter som kommer sparas är uppgifter såsom kontaktuppgifter samt bilder. Era bilder sparas i 2 år så ni under den tiden närsomhelst kan beställa fler. Personuppgifter sparas i 7 år enligt bokföringslagen och tas sedan bort.


Följ mig på Instagram