En blogg


Då hände det plötsligt för mig också. Jag har blivit med blogg. Det trodde jag faktiskt aldrig skulle hända mig, jag har varit försiktig och undvikit det noggrant, men ändå en dag i augusti så hände det även mig. Så vi får se hur detta kommer gå, jag är ändå hoppfull!

Efter att en vän sådde detta lilla frö om en blogg i min hjärna så har jag kliat mig i huvudet och funderat över vad min blogg ska innehålla. Efter en del vändor i hjärnan med tankar insåg jag att jag inte ens vet hur en blogg är upplagd! Jag har aldrig ens följt en blogg, jag har väl läst en del inlägg på random bloggar, men inte mer än så. Så då började jag googla på allt från hur en blogg ska se ut, vad den ska innehålla, hur ofta man ska posta inlägg osv. Med all info om hur det bör vara så tog det stopp för mig. Då tänkte jag att det ändå är min blogg så jag får göra som jag vill och känner. Vilken frihet det blev då! Så då var jag igång!


Har lite tankar kring vad jag vill med denna blogg och jag har kommit fram till att jag kommer dela med mig av vardagen som hundfotograf, ge tips kring hundar och även dela med mig av en del fototips. Kommer posta inlägg oregelbundet i olika längd och kvalitét, precis så som jag känner för. Hoppas att du vill följa mig på denna bloggresa!